Dobrý den vážení a milí přátelé,
v příloze je základní itinerář pochodu, na přiložených fotografiích je vidět, jak slunce v těchto dnech vychází přímo nad Pustým zámkem.
Kdo z účastníků pochodu by se z jakýchkoliv důvodů  nemohl na start dostavit, prosím dejte mi to vědět, usnadníte nám tak odbavení a urychlíme tak samotný start.
Velice děkuji za pochopení.

,
Zdraví Josef Pelant   /  602 955 570

Pustý zámek 6.5.2017

Dobrý den vážení účastníci, posílám několik informací k akci: „Pustý zámek 2017“. Sraz je na Andělské Hoře dne 6.5 v 7:30. Po příchodu se hlaste u organizátorů, kde jim prosím složte startovné ve výši 150 Kč, poté obdržíte svačinu. Při vojenské prezenci, budete vyvoláváni jménem, prosím, dávejte pozor! Po podepsání bezpečnostních archů vám vojsko předá kartičku s evidenčním číslem, tam se bude při kontrolách zaznamenávat vaše přítomnost. Trasa měří cca 23 km, zpět na Andělskou Horu pojede autobus. Před vlastním startem k vám promluví ředitel Krajského vojenského velitelství plk. ing. Kořínek, po něm se ujme slova pplk. ing. Paál. Na čele pochodu jde opět Aleš Brožík + vojenský přidělenec, tito dva budou určovat tempo pochodu! První krátká zastávka je ve Stichlově Mlýně, kde proběhne slavnostní akt, další pak u obecního úřadu v Lučinách, kde si budete moci odskočit na toalety. Trasa je stejná, jenom ve Svatoboru projdeme kolem kostela k zaniklému hřbitovu, kde na nás bude čekat paní starostka s Jaroslavem Vyčichlem, kdo si pamatuje stav hřbitova z dřívějších dob, tak to dnes nepozná, úžasná práce dobrovolníků, komu zbydou nějaké penízky, klidně je vhoďte do jejich kasičky.

Vím, že někteří máte tendenci závodit, prosím mějte ohled na většinu, která se jde podívat, jak se příroda mění, nežeňte tak. Když vám zavelíme, "čelo stát", tak prosím stůjte. Na startu budou dvě doprovodná vozidla, kam si můžete odložit svůj přebytečný materiál, když někomu dojdou, síly doprovodná vozidla ho odvezou. Základní pokyny: v případě velmi silného deště se pochod nekoná! Cestou nekuřte, omezte pití alkoholických nápojů, nesbírejte žádnou munici, nezanechávejte po sobě odpadky.

Parkování vozidel: prosím, ten kdo bude parkovat v obci, dávejte pozor kde stojíte, vozidlo lze odstavit také na louce označené „P“- Pustý zámek“, která je nedaleko startu. Důležité: nahlaste svému lékaři Váš úmysl, vezměte si sebou své léky, včetně mastičky na opruzeniny, papírové kapesníčky, rodině zřetelně povězte, kam jdete, dále si přibalte: pláštěnku, kapesní nůž, náhradní ponožky. V pátek běžte dříve do kanafasu, abyste ráno byli včas a v plné síle na rozpravě. Oběd bude zase na cestě pod Pustým zámkem. Pomalu nastává čas zkontrolovat turistické vybavení a boty.

Černému psu Kazanovi zdar!

Ze 75 % způsobuje celulitidu špatný životní styl, jen z 25 % za to může

img 9649slunce

 

Aktualizováno (Pondělí, 01 Květen 2017 21:57)

 
Přihlášení